Kiko Rivera i la seva germana Chabelita, d'insultar-se a fer-se petons en directe

Kiko Rivera i la seva germana Chabelita han protagonitzat una momentàs televisiu a 'Gran Hermano Dúo'. El fill d'Isabel Pantoja li ha dedicat insults i males paraules durant tot el concurs, però això no ha impedit que ella hagi acceptat la invitació del programa d'anar a fer-li una visita sorpresa a la casa per donar-li ànims. 

 

 
Kiko Rivera i la seva germana Chabelita a 'GH'
Kiko Rivera i la seva germana Chabelita a 'GH' | Telecinco

 

 

Dit així pot semblar que ha seria una trobada molt tensa i plena de retrets, el que hauria encantat als teleespectadors de Telecinco. Ara bé, l'audiència s'ha trobat amb una escena totalment diferent. I és que la parella s'ha dedicat un discurs ben tendre i s'han dedicat mútuament un munt de mostres d'estima

 

 

Nomé veure's, van fer-se una immensa abraçada i van començar a plorar de l'emoció. Era tot falsedat? O han deixat enrere els mal rotllos? El que està clar és que Chabelita venia amb el discurs après, ja que va estar tota l'estona aplaudint el concurs del germà i dient-li que també compta amb el suport de la mare: "Mamá té tota l'estona el canal 24 hores a Cantora. Ho estàs fent molt bé. A casa tots estem bé. Bé, ja saps que jo sempre tinc els meus embolics... Però estic més tranquil·la". 

 

 
Kiko Rivera i la seva germana Chabelita a 'GH'
 | Telecinco

 

 

Un dels moments que més expectació generaven era quan Chabelita li comentés què pensava de la sorprenent confessió que va fer Kiko, quan va explicar que havia sigut addicte a les drogues. La germana va vendre una exclusiva a 'Lecturas' un parell de dies després en la qual afirmava que ella no ho sabia. Així que era d'esperar que ho comentessin. Com va treure el tema la filla de Pantoja? "Hi ha coses que no sabia i vull que sàpigues que em sento molt orgullosa de tu. Gràcies a tu sé quin és el camí correcte. Encara que no ho sàpigues, has ajudat moltes persones. Em sento molt orgullosa de tu". 

 

 

 

 

Posteriorment, seguia amb la mateixa idea: "Per mi ell ha estat com un pare. La gent es mereixia saber que ell és tot cor. És el pilar més gran de la meva vida. Sempre m'he sentit orgullosa de tu, però ara més. Em sembles un gran exemple de superació en tots els sentits. T'estimo com a un pare". 

 

 

El millor de tot plegat? Com es van acomiadar, amb un missatge cap a Isabel Pantoja: "Sé que estarà orgullosa de nosaltres. Això va per tu, mama. T'estimem!". La xarxa va reaccionar ràpidament, tot acusant-los de ser falsos. Hi havia veritat darrere d'aquesta escena tan maca i còmplice? 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?