El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera parla de Cantora: “He aturat la venda”
  • CA

Sembla que la reconciliació de Kiko Rivera amb la seva mare, Isabel Pantoja, va de debò. Tant és així que el DJ ha assegurat a la revista ‘Lecturas’ que ha aturat la venda de la finca Cantora, on actualment viuen la seva mare i el seu oncle Agustín Pantoja, i que pertany a Kiko en un 49%. “Tenia comprador però la venda està aturada”, insisteix. El futur de Cantora penjava d’un fil, ja que el DJ pretenia desfer-se de la seva part el més aviat possible.

El DJ té clar que, després de parlar amb la seva mare, les coses han canviat molt. “Li perdono els diners”, ha assegurat en l’entrevista a la revista del cor. “No em fan falta cinc milions, ni dos. Vull que saldi el deute de Cantora i que pugui ser feliç”, assenyala Kiko Rivera. A l’espera d’una nova trobada a Cantora i d’aclarir els retrets que s’han fet en aquest temps, mare i fill tenen intenció de recuperar el temps perdut.

La finca Cantora


Diverses informacions apunten al fet que Kiko i Isabel es retrobin en breu, però mentrestant el DJ ha posat terra pel mig per a centrar-se en la seva carrera musical, però ha esclatat aquest últim cap de setmana per tot el que s’està dient als mitjans de comunicació sobre ell. Fart d’especulacions, i després de l’entrevista, Kiko Rivera ha preferit recollir-se i mantenir-se en silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa