El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera trenca amb la família en un comunicat: “Vull oblidar-vos”
  • CA

Kiko Rivera no vol saber res de la mare ni de la germana i així ho acaba de deixar clar. El DJ, conegut precisament per ser fill d’Isabel Pantoja, vol trencar tota relació amb la família després d’un any convuls ple de problemes i malentesos. Fins ara havia anat deixant pinzellades del que prometia convertir-se en una guerra, el que acaba de passar.

I és que Kiko ha compartit un comunicat a Instagram en el que demana a la seva germana Isa que el deixi en pau: “El problema que tens és que consideres que estem en guerra, quan jo simplement vull oblidar-vos per poder ser feliç. No insisteixis, no vulguis cridar l’atenció. És millor que callis, que m’oblidis i que visquis la teva vida. T’ho demano si us plau. Ho dic públicament perquè tothom conegui la meva postura. A veure si pot ser possible”.

Un Kiko rabiós que no ha dubtat a l’hora de compartit un missatge tan personal a la xarxa, el que demostra que està fart del tema… i que realment li encanta que parlin de la seva mala relació familiar als mitjans. Kiko Rivera considera que la seva família només està formada per la dona i els seu tres fills, un vincle amb la mare i la germana que vol trencar definitivament amb aquest gest.

Kiko Rivera envia un missatge molt contundent a la germana / Instagram

Aquesta situació està afectant tots els membres de la família, com és evident. Una de les més perjudicades és Irene Rosales, la dona de Kiko. Es veu al mig d’una guerra que va a pitjor i no pot més, tal com ha manifestat en el seu perfil d’Instagram: “Vull estar millor i ser més forta. Intento veure el costat bo de tot, però ara mateix estic en un moment de la meva vida en el que la meva ment no assimila més problemes. Estic saturada i atabalada… però amb unes ganes enormes de ser forta. Sé que vull i puc estar al 100% i per això sóc positiva”.

Irene Rosales no pot més i se sincera en el seu perfil d’Instagram

Una família trencada que continua donant titulars gràcies a fer públic tot el que pensen. Queda clar que prefereixen parlar a través de missatges a la xarxa o en entrevistes de televisió… Una guerra pública i envoltada d’expectació mediàtica que no ajuda a calmar les coses entre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa