El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera esclata per les crítiques que rep: “Fiqueu-vos la llengua al cul”
  • CA

Molt pocs són els que han entès el canvi d’opinió de Kiko Rivera, que ara s’ha reconciliat amb la seva mare, Isabel Pantoja, i ha carregat contra la seva cosina Anabel. Aquest fet ha provocat una allau de crítiques, que el DJ no ha portat gens bé. És per aquest motiu que ha esclatat a les seves xarxes socials escrivint diversos posts on es justifica: “Estic bloquejant a molta gent. La majoria no en teniu ni puta idea. Potser perquè a vosaltres no us ha passat, però jo sempre he dit la veritat i com m’he sentit en cada moment”, ha començat.

I el fill d’Isabel Pantoja ha continuat: “No em penedeixo de res, però la teoria no és igual que la pràctica. Sincerament, qui no ho entengui m’és exactament igual. Tinc la consciència molt tranquil·la que vaig fer en cada moment el que sentia i havia de fer. M’encantaria haver gravat tot per a que més d’un es fiqués lla llengua al cul, tot i que tinc missatges que ho demostren. Però és millor deixar-ho aquí”.

Kiko Rivera | Instagram
Kiko Rivera | Instagram

Alhora, Kiko Rivera insisteix: “Que cadascú es preocupi de la seva vida, ja que tots tenim problemes. I de veritat us dic que a tot aquell que vingui a molestar o insultar, el convido a deixar de seguir-me perquè automàticament seran bloquejats”. “Prefereixo tenir una comunitat en la que tots estiguem a gust. Jo no em moc per números, sinó per sentiments”, ha conclòs el DJ.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa