El 2021 està a punt d’acabar-se, i són molts els personatges públic que fan balanç de com ha estat la seva vida durant aquest any. Un dels que ho acaba de fer és Kiko Rivera. No hi ha cap mena de dubte que aquest ha estat un dels anys més durs pel fill d’Isabel Pantoja. Ha estat l’any en què ha començat la guerra amb la seva mare i s’ha distanciat d’ella com mai no es pensava que ho faria. Però no només això: també s’ha mort la seva àvia i ha trencat pràcticament la relació amb la seva germana, Isa Pantoja, i amb la seva cosina Anabel.

I és per tot això que el DJ ha decidit fer balanç del seu 2021 i ha penjat un post a les seves xarxes socials: “Ja queda poc perquè s’acabi l’any… He de tancar cicles i posar punts finals“, ha escrit, en clara referència a la seva família, amb qui manté encara a dia d’avui, una pèssima relació. Alhora ha afirmat que “arriben noves històries per viure, no les arruïnaré portant al futur un passat que ja no existeix”.

I, finalment, ha conclòs: “Vull ser feliç i per a això cal passar pàgina d’una vegada per sempre. Feliç última setmana de l’any. Cuidin-se, que està tot molt malament”.

Nou comentari