El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera surt al carrer i esclata contra els que el critiquen: “Aneu a la merda!”
  • CA

Kiko Rivera està travessant un moment personal molt difícil. Després de la mort de la seva àvia, Ana Martín; d’haver tornat a Cantora per retrobar-se amb la seva mare, Isabel Pantoja; i d’haver decidit no assistir al casament de la seva cosina Anabel Pantoja, el DJ ha decidit sortir al carrer després de passar tot el cap de setmana tancat a casa. Després d’agrair el suport dels seus seguidors, el fill d’Isabel Pantoja s’ha posat seriós.

“Vull agrair a tots els que m’envien missatges molt lletjos, preguntant-me si ja m’ha marxat la pena, o si no estic de dol, o si no em fa vergonya… Vergonya? Vols que et digui què em fa vergonya?”, ha començat queixant-se Kiko Rivera en diversos vídeos publicats a les seves stories d’Instagram.

Kiko Rivera | Europa Press
Kiko Rivera | Europa Press

“Aneu una mica a la merda, senyors. I a tots els altres, us estimo de debò. Però a tots aquells… Aneu a la merda, però molt lluny”, ha conclòs el DJ. Posteriorment, el DJ ha penjat una fotografia també a Instagram assegut a la cadira del despatx de casa seva amb un missatge molt clar: “Per a tots els meus haters… que tingueu un dia preciós”.

“Sé que la gent bona que em segueix no es mereix que em posi així, però no sabeu la quantitat de missatges estúpids que rebo… i em venia de gust enviar-los a la merda, així, sense més, perquè són molt pesats”, ha conclòs Kiko Rivera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa