Kiko Rivera envia un preciós missatge a Irene Rosales

"Per sempre teu", li diu el DJ a la seva dona

Sembla que els rumors que parlen de situació de crítica de la parella formada per Kiko Rivera i Irene Rosales no són certs. Tots dos ho han desmentit en diverses ocasions durant les darreres setmanes, i ara el fill d’Isabel Pantoja ha dedicat un preciós missatge a la seva dona a les xarxes socials, que deixa clar que la parella no està travessant cap crisi. El DJ ha penjat una fotografia de la seva dona a Instagram, i ha escrit: “Avui vull dedicar el meu post a la dona de la meva vida”.

Mare, dona i amiga. 3 en 1 i totes perfectes. Gràcies per existir Irene Rosales i per donar-me el millor de la meva vida que són les meves filles i per salvar-me quan tot estava enfonsat”, ha afegit Kiko, que ha conclòs: “Per sempre teu ❤️. T’estimo 😍😍😍”.

Comentaris

    Rocacorba 31/07/2021 10:17 pm
    Ai, mare de Deu, sinyor. Quante feina, i tant poc sabor. Si blinquesiu l'esquena, per guanyar el que us paguen, tot seria diferent. Conexeriu, la duresa de la vida.
    M'importa una merda 03/08/2021 12:54 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari