Kiko Rivera, fulminant contra la mare: “M’ha fallat i enganyat tota la vida”

El DJ deixa en evidència la mare en una entrevista incendiària que promet fer molt de mal

Kiko Rivera ha declarat la guerra contra la seva mare. Isabel Pantoja mai no s’hauria imaginat que el seu nen de l’ànima la deixaria en evidència públicament. No s’ha tallat a l’hora de carregar contra ella mentre l’acusava de mala mare en directe. Sembla que Kiko no li perdona que no li hagi donat suport davant la depressió que pateix, el que li vol fer pagar. La cosa empitjora dia a dia, especialment ara que s’ha confirmat que demà apareixerà en la portada de Lecturas perquè ha concedit una entrevista incendiària.

Ha deixat clar que creu que Isabel Pantoja “no té perdó de Déu” per com l’ha tractat. Una bomba que quedarà en res si la comparem amb els titulars que hauria deixat en l’entrevista de demà. Mila Ximénez li ha agraït ser tan generós amb ella, el que envolta la conversa d’encara més expectació.

El DJ ha volgut explicar-se abans que la portada vegi la llum: “Demà surt un reportatge que jo no volia fer. Senyors, jo no sóc el dolent d’aquesta pel·lícula lamentable. Només sóc algú a qui la persona que més idolatrava l’ha fallat d’una manera irreparable, enganyant-me tota la vida. Tot i això, jo no ho vaig fer públic, ja que no vaig anar a parlar d’ella i sí de les meves intimitats, de les quals jo sóc propietari. Aquella trucada que va fer no venia a res i les trucades a tercers encara menys. Només és perquè ho sapigueu, perquè a molts de vosaltres us impactarà el que llegireu”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mañana sale un reportaje que yo no quería hacer… con @milaximenezoficial en @revistalecturas pero me gustaría que Mila dijera lo que yo dije después de que ella hablase con mi madre públicamente para que la gente entienda un poco más. Señores yo no soy el malo de esta película lamentable. Solo soy alguien a quien la persona que más idolatraba me ha fallado de una manera irreparable engañándome toda la vida. Aun así yo no hice esto publico ya que yo no fui hablar de ella y si de mis intimidades de las cuales soy dueño. Esa llamada no vino a cuento y las llamadas a terceros ya ni te cuento. Solo es para que lo sepáis porque a muchos de vosotros lo que vais a leer os va a impactar. Un abrazo y que tengáis un bonito día

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

 

Un autèntic avís a navegants que arriba després que critiqués els fans de la seva mare públicament: “M’és absolutament igual el que digueu”. Però també d’anunciar que lluitarà fins al final: “Faré caure a qui hagi de fer caure. Pare, si ells no van saber respectar la teva voluntat i això encara és a la meva mà, et juro per Déu que jo ho faré”. 

Nou comentari