Acusacions molt greus de Kiko Rivera a Isabel Pantoja: “Què em vas fer signar?”

El DJ ha concedit una entrevista colpidora que pot suposar el distanciament definitiu entre ells

La venen com una entrevista que farà història. Kiko Rivera és el protagonista de la setmana des que anunciés que estava fart de les faltes de respecte d’Isabel Pantoja, una mare que “deixa molt a desitjar“. El DJ ha deixat clar que la cantant l’ha fallat i enganyat tota la vida, una mala relació plena de cops baixos que ha acabat trencant-se. Kiko ho explica tot a Lecturas en unes pàgines explosives i encara més incendiàries. Mila Ximénez comença l’escrit agraint-li la generositat, conscient de la immensa repercussió que tindran aquestes paraules. Anècdotes dures i acusacions greus centren una conversa que evidencia el malestar i la tristesa de Kiko. 

Kiko Rivera a la portada de 'Lecturas'

Kiko Rivera a la portada de ‘Lecturas’

El primer dard és cap a la seva manca d’estima: “Em va arribar a dir que jo no era Pantoja. Quina cosa més horrible per a dir a un fill. T’has venut com la millor mare del món i mama, perdona’m, però no ho ets. Perquè em portessis totes les joguines abans que les tinguessin els altres nens? No, mama, necessitava petons, abraçades i converses de mare i fill. I, és clar, això no ho saps fer. Mama, si us plau, no em facis això. Només et necessito perquè siguis la meva mare i això ho has oblidat”. Un crit desesperat d’un home trencat, que lamenta que tampoc no faci cas a les seves filles: “Només les veu si les porto jo a casa seva, no ve mai a veure-les. No tens temps de venir a estar amb elles? Ja no dic de venir a veure’m a mi. Oblida’t del teu fill, que ho fas prou bé“.

I afegeix una crítica molt dura: “És hora de fer un pas endavant i recuperar el temps que has perdut pel teu afany de protagonisme i la teva supèrbia immensa. La meva mare sempre és Isabel Pantoja, l’artista s’ha menjat la persona. Em dius ara que estic venent les meves penes? Tu em dius això després de vendre’t com la vídua d’Espanya tota la teva p… vida? Compte amb el que dius, mama. No ets ningú per donar-me consells! No crec que existeixi cap família perfecta, però quan vas a casa de la teva mare i l’única cosa que et fa sentir és que no vals per a res… doncs fa que et sentis com una merda i que no tingui ganes de tornar-hi”. 

Un dels temes més controvertits entre ells té a veure amb l’herència del seu pare, de Paquirri, mort fa més de 30 anys. El problema? Que Kiko assegura que no ha rebut absolutament res d’ell: “Estan sortint coses i els meus advocats han demanat el seu testament. Em vull assabentar de la veritat… però m’espero el pitjor. Jo no vaig cedir la finca de Cantora a la meva mare, almenys no conscientment. Quan vaig fer els 18 anys, la meva mare em va portar a signar uns papers. Amb aquella edat i la vida que jo tenia, que per llavors era d’una bala perduda, vaig signar el que ella em va dir sense pensar-hi. No sé què vaig signar i si la meva mare em va enganyar… Faré respectar la voluntat del meu pare. Què em vas fer signar?”. 

Kiko Rivera i Isabel Pantoja, a la final de 'Supervivientes'   Europa Press

Europa Press

La relació entre ells està trencada, això queda clar. Els gestos lletjos de la mare sembla que s’accentuen des que ha començat aquesta guerra: “La meva dona i jo ens vam comprar un cotxe i vam donar 6.000 € d’entrada. Jo he anat pagant, però me l’anaven a embargar i la meva mare em va dir que el posaria a nom de la seva empresa per ajudar-me. Doncs ara què ha fet? Ha enviat algú perquè el recullin perquè el cotxe és seu. Però quin detall més lleig, si el cotxe l’estic pagant jo!”. 

“Amb la meva mare no es pot parlar. Li surt la prepotència i fa que t’aixequis i li diguis que vagi a prendre per cul”, un resum amb el qual conclou una entrevista dura que pot suposar el distanciament definitiu entre mare i fill. 

Nou comentari