El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera ha concedit una entrevista per parlar dels problemes familiars: “És una bomba”
  • CA

Després de la mort de la seva àvia, Ana Martín, i de polèmica generada per no haver assistit al casament de la seva cosina Anabel Pantoja, i d’haver-la deixat de seguir a les xarxes socials, Kiko Rivera ha pres una important decisió: concedir una entrevista a una revista del cor -tot apunta que a ‘Lecturas’- on parlaria de l’estat actual del conflicte que manté amb el clan Pantoja. Però això arriba precisament després d’haver a Cantora i retrobar-se amb la seva mare, Isabel Pantoja, després de més d’un any sense veure’s.

Segons ha anunciat Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’, el DJ ha concedit aquesta entrevista i “és una bomba”, en paraules del propi presentador. Tot sembla indicar que una de les grans damnificades seria precisament Anabel Pantoja, ja que Kiko està realment enfadat amb ella. Segons han explicat algunes persones properes al DJ, ell se sent traït per la seva cosina.

Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d'arxiu _ Instagram
Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d’arxiu _ Instagram

El que diuen és que quan va morir la seva àvia, Ana Martín, Anabel i Kiko es trobaven a l’illa canària de La Graciosa, pel casament de la neboda d’Isabel Pantoja amb Omar Sánchez. En aquest moment, però, Anabel, Isa Pantoja i Raquel Bollo van decidir anar a Cantora per expressar el seu condol a la cantant, però Anabel hauria aconsellat a Kiko que no hi anés, perquè no seria ben rebut.

Tot i això, el DJ va prendre la decisió d’anar-hi, i segons han explicat alguns amics seus, el que es va trobar va ser molt diferent al que s’esperava: va ser molt ben rebut, i la seva mare va assegurar-li que feia mesos que desitjava el retrobament. És per aquest motiu que Kiko es va enfadar amb la seva cosina, i la va deixar de seguir a les xarxes socials.

Per aquest motiu, fa tota la pinta que en l’entrevista el fill d’Isabel Pantoja carregarà durament contra Anabel. De fet, ha penjat una fotografia al seu Instagram amb un missatge molt clar: “Lliure”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa