El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, obligat a tancar un negoci per culpa de la mare
  • CA

Kiko Rivera i Isabel Pantoja han estat un any sense parlar-se, una ruptura familiar que va potenciar la venda de Cantora. El DJ va amenaçar la mare amb una denúncia que la podria deixar en bancarrota, el que la forçava a cedir davant la seva petició de vendre la casa familiar (de la que comparteixen la propietat). Ja tenien un possible venedor que havia acceptat el seu elevat preu, però la paperassa s’ha interromput de sobte amb la mort de l’àvia. La mare de la cantant moria a principis de mes i, amb això, Isabel i Kiko es retrobaven i iniciaven una reconciliació que s’espera llarga i difícil.

Sembla que la primera conseqüència d’aquest retrobament ha estat la paralització de la venda, tenint en compte que ara que tornen a entendre’s podran parlar amb calma. Kiko Rivera ha assegurat públicament que ha decidit perdonar el deute a la mare, el que podria derivar en la permanència de la cantant a la casa. Ara bé, això pot derivar en un altre problema; en aquest cas, un problema econòmic cap a Kiko. Cal recordar que va anunciar fa uns mesos la creació d’una marca de roba i marxandatge anomenada Kantora is mine (Cantora és meva). Amb això pretenia enviar un dard enverinat a la mare, el que ara no tindria sentit si realment s’han perdonat i les coses tornen a estar bé entre ells.

Logotip de la marca de Kiko Rivera, el que encara apareix en la seva pàgina web

La revista Semana ha pogut saber que el DJ ha decidit aparcar aquest projecte, fins al punt d’haver esborrat el seu perfil d’Instagram. No hauria estat una decisió unilateral, però, ja que fonts properes a ell asseguren que hauria estat la mare qui li hauria demanat que se n’oblidés: “Isabel li ha dit que volia que eliminés tot rastre d’aquest projecte perquè ella l’entenia com un atac gratuït cap a ella. No li va agradar el nom de la marca i vol frenar-ho perquè no vol que faci negoci amb una marca que planteja una ofensa a la mare. Ella es va indignar amb el desafiament del fill, però no va moure cap fitxa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa