El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La lluita de Kiko Rivera contra l’addicció a les drogues: “Encara no està recuperat”

Kiko Rivera va fer un pas molt important durant la seva participació a Gran Hermano VIP. El DJ i fill d’Isabel Pantoja va confessar que havia sigut addicte a les drogues durant molts anys i que encara estava lluitant per superar-ho. La seva dona va estar al costat durant tot aquest procés, sobre el qual ha parlat aquest cap de setmana a Viva la vida. Han tornat a treure el tema perquè s’han filtrat diversos vídeos de l’època més problemàtica de Kiko, el que no ajuda en la seva rehabilitació.

Irene Rosales parla de les addiccions de Kiko Rivera a 'Viva la vida' - Telecinco
Irene Rosales parla de les addiccions de Kiko Rivera a Viva la vida / Telecinco

Irene ho ha explicat tot en directe i ha deixat clar que Isabel Pantoja no va estar al costat del fill quan més la necessitava: “Jo m’he sentit molt sola durant el tractament de Kiko. Ell no volia anar a cap clínica i vaig haver d’ajudar-lo a casa. L’he vist de tots els colors i no és agradable. L’abstinència li provocaven tremolors, atacs d’ansietat i agressivitat. He hagut de discutir molt amb ell per poder treure-li el que li estava fent mal. No ha estat gens fàcil”.

Irene Rosales i Kiko Rivera a GH VIP / Telecinco

El pitjor moment hauria arribat mesos després de deixar les drogues: “Els dies grisos es noten… És un procés molt llarg, una etapa molt dura en la qual Kiko estava enfada amb si mateix i era molt complicat. Ara està molt més centrat gràcies a la teràpia amb el psicòleg i el psiquiatre. Porta tota la vida lluitant contra això i encara no està recuperat al 100%. Ha estat una addicció que feia servir per fugir dels problemes. Necessita ajuda i seguirà necessitant ajuda sempre, així com molt de suport”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa