El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessions molt impactants de Kiko Rivera sobre la seva drogoaddicció
  • CA

Kiko Rivera ha estat el protagonista de l’últim programa de Jesús Calleja, en el que ha volgut sincerar-se sobre un dels pitjors moments de la seva vida. El DJ, conegut per ser fill de Paquirri i Isabel Pantoja, ha viscut un autèntic infern per culpa de la seva addicció a les drogues. N’havia parlat amb anterioritat, però mai amb tant detall: “Vaig arribar a gastar-me uns quatre milions d’euros, sense comprar cases ni invertir. Tot m’ho gastava en avions, festes, droga… Quan els diners t’arriben de manera fàcil, també te’ls gastes com si res. Segur que hi ha gent que s’ho ha passat bé en aquest país, però cap d’ells com jo. He estat drogoaddicte fins al punt de consumir entre quatre i cinc grams al dia. M’he arruïnat dues vegades per culpa de malbaratar els diners, per exemple, en tenir vaixells o 11 cotxes de luxe al garatge”.

Una vida a tot drap que va tenir conseqüències econòmiques fatals, però també en la seva vida privada: “Podria haver perdut la meva dona i les meves filles, però Irene va lluitar i lluitar fins aconseguir que jo deixés les drogues. El més correcte hauria estat que jo entrés en un centre de desintoxicació, però tenia por a què la gent s’assabentés i vaig tancar-me en una casa que té la meva mare”. Ha passat més d’un any sense parlar-se amb ella, una situació complicada que l’hauria afectat més del que la gent creia: “Em vaig refugiar en la cocaïna i vaig patir una recaiguda. Al final som dèbils i la droga destrossa el dèbil. Ara estic bé, però segueixo amb el dimoni a l’espatlla”.

Kiko Rivera plora amb Jesús Calleja - Telecinco
Kiko Rivera plora amb Jesús Calleja / Telecinco

“Jo segueixo estimant la meva mare, però he d’assimilar tot el que està passant. Si vols parlar d’amor, hem de parlar de la meva àvia i no de la meva mare. Ella era qui em donava amor… Ser mare no és només parir, perquè parir ho pot fer qualsevol, ser mare no ho pot ser tothom”, diu en una clara clatellada. Tampoc no ha estat fàcil la confessió que ha fet sobre la seva filla petita: “Quan Irene es va quedar embarassada, jo estava molt malament i no acceptava aquell embaràs. No vaig tocar la seva panxa cap vegada en els nous mesos. No la volia i tampoc no ho feia el dia del seu naixement. A poc a poc em va anar guanyant i a dia d’avui puc dir que és la més tendra amb mi”. Una entrevista molt sincera que ha revelat diversos detalls sobre el DJ que no havia compartit públicament fins ara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa