El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera: “He estat 13 anys en el món de les drogues”
  • CA

La imatge de Kiko Rivera ha canviat radicalment arran de la seva participació a ‘Gran Hermano VIP’. Molts teleespectadors ara el veuen amb una altra cara, i tot gràcies a la humilitat que ha demostrat i a les confessions que ha fet. Podria haver guanyat una milionada si hagués confessat que era addicte a les drogues a una revista del cor, però va preferir fer-ho en directe durant el concurs. Ara bé, sembla que encara li quedaven coses a explicar. I és per això que ha signat una col·laboració amb la revista ‘Semana’ que consistirà en la publicació de les seves memòries. Volen que se sinceri com mai, el que ell ha acceptat de bon grat: “Ha arribat el moment d’explicar la veritat”. 

kiko rivera portada semana

Kiko Rivera protagonitza la portada / Revista ‘Semana’

El fill d’Isabel Pantoja comentarà els episodis més destacats de la seva infància, detalls sobre la relació amb la seva germana, el perquè de la seva addicció… Unes declaracions molt sucoses que dividiran en diverses entregues. 

Aquesta setmana han publicat la primera d’elles, en la qual Kiko ha compartit alguns dels seus Records més dolorosos. La seva relació amb la premsa mai no havia estat fàcil, i és que va patir una persecució mediàtica molt potent. Ara ha volgut relatar el pitjor moment que ha viscut per culpa d’un reporter: “El fotògraf Miguel Temprano volia fer-me unes fotos el dia del meu 11è aniversari a través de la tanca de l’escola. Jo no vaig voler, així que es va disfressar de pallasso i va oferir caramels als meus companys a canvi que em portés cap a la tanca. Vaig acabar aixafat contra la tanca per culpa de la resta dels nens”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A veces quisiera retroceder el tiempo… Que tal justo a este momento? Gracias Dios mío por darme estos padres tan maravillosos. #kikorivera #newlife #recuerdos

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

No va ser fàcil créixer sense un pare, encara que assegura que no se’n va adonar fins als 7 anys: “Va ser llavors quan vaig adquirir consciència. Un dia, per casualitat, vaig veure les imatges de la cogida que va matar el meu pare. Unes imatges que em seguiran la resta de la meva vida”.

La relació d’Isabel Pantoja i Kiko amb la família Rivera mai no ha estat fàcil: “Ni els meus tiets ni el meu avi ha format part de la meva infància. Mai no he rebut estima per part seva. Ara bé, el que més mal em fa són les diferències que ha tingut la meva mare amb els meus germans. Pateixo amb aquest tema una barbaritat”. 

El que genera molta expectació, també, és la seva relació amb Chabelita Pantoja. Últimament sembla que no estan gaire bé, una situació que sobta tenint en compte com d’units que s’han mostrat sempre. Ara, és ell qui en parla: “La meva mare em va demanar permís abans d’adoptar-la. Jo tenia 12 anys i la vaig estimar des del primer moment que la vaig veure. És un ésser molt especial per a mi. Ara bé, els seus actes fan que a poc a poc es vagi guanyant que vulgui mantenir-la lluny de la meva vida. No confio en ella, per trist que sigui dir-ho. No puc permetre que parli de la meva mare, de la meva dona o del meu tiet com ho fa a vegades. És la meva germana, pot ser que li deixi de parlar, però mai no deixaré d’estimar-la”. 

chabelita pantoja i kiko rivera europa press

Chabelita Pantoja i Kiko Rivera / Telecinco

Creu que la seva vida no ha estat un camí de roses, el que hauria provocat que entrés en el món de les drogues: “He estat refugiat en el fosc i fastigós món de les drogues durant 13 anys”.

Això sí, el més sorprenent de tot plegat ha arribat amb les seves paraules sobre Julián Muñoz. L’exparella de la seva mare va ser el causant del seu ingrés a presó, però no li té rancor: “Sempre em va tractar meravellosament bé. Recordo la meva mare molt feliç. No l’he tornat a veure des que va esclatar l’escàndol… En realitat, no el responsabilitzo del que va passar a la meva mare. Ella estava cega, enamorada i ja està”. 

isabel pantoja i julián muñoz europa press

Aquesta és la primera entrega, amb la qual cosa encara sembla que hi ha molta més teca. Quina bomba deixarà caure a la pròxima?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa