El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, més sincer que mai sobre la seva drogoaddicció: “Tinc un dimoni a dins que em fa voler més droga”
  • CA

Des que Kiko Rivera va confessar públicament que era addicte a les drogues des de feia molts anys, són molts els periodistes que li han preguntat al respecte. N’ha tornat a parlar durant una entrevista amb Sofía Suescun, filla de Bárbara Rey que també patir una drogoaddicció molt potent: “Jo segueixo passant-ho malament, i això que fa vuit anys que estic neta. Quan fa poc temps que has deixat de consumir com et passa a tu, les ganes són més fortes”, assegurava ella.

El fill d’Isabel Pantoja travessa un moment complicat i és per això que reconeix sentir-se atret de nou per les drogues: “Sento molta ansietat i menjo molt. Tinc moments en els que sento que part de mi ja no és com era abans. Tinc moltes ganes de consumir… Tinc un dimoni a dins“.

Sofía Cristo, conscient de la dificultat de deixar les drogues, es mostrava dura per fer-lo reflexionar: “El cos no aguanta, si segueixes consumint. Pot passar-te alguna cosa i morir. Què li diria la teva dona a les vostres filles? Has de pensar en el pitjor i adonar-te que fins ara t’has salvat. No estàs mort, ets un ésser de llum”.

Era llavors quan Kiko es trencava i reconeixia que el problema és que ha pres molta droga: “He consumit molt, però moltíssim. M’adonava que tenia diners i que estava convidant a tothom sempre… Però sé que he d’acabar de recuperar-me. Estic centrat 100% en això. Ja no estic malament, però no visc tranquil. M’entretinc component, fent directes o en les estones amb la meva dona i els meus fills”.

Una conversa entre amics molt sincera que l’han generat molts aplaudiments i missatges d’ànims de seguidors que li desitgen el millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa