Kiko Rivera, més sincer que mai sobre la seva drogoaddicció: “Tinc un dimoni a dins que em fa voler més droga”

El fill d'Isabel Pantoja reconeix que sent molta angoixa després d'haver consumit molt en els últims anys

Des que Kiko Rivera va confessar públicament que era addicte a les drogues des de feia molts anys, són molts els periodistes que li han preguntat al respecte. N’ha tornat a parlar durant una entrevista amb Sofía Suescun, filla de Bárbara Rey que també patir una drogoaddicció molt potent: “Jo segueixo passant-ho malament, i això que fa vuit anys que estic neta. Quan fa poc temps que has deixat de consumir com et passa a tu, les ganes són més fortes”, assegurava ella.

El fill d’Isabel Pantoja travessa un moment complicat i és per això que reconeix sentir-se atret de nou per les drogues: “Sento molta ansietat i menjo molt. Tinc moments en els que sento que part de mi ja no és com era abans. Tinc moltes ganes de consumir… Tinc un dimoni a dins“.

Sofía Cristo, conscient de la dificultat de deixar les drogues, es mostrava dura per fer-lo reflexionar: “El cos no aguanta, si segueixes consumint. Pot passar-te alguna cosa i morir. Què li diria la teva dona a les vostres filles? Has de pensar en el pitjor i adonar-te que fins ara t’has salvat. No estàs mort, ets un ésser de llum”.

Era llavors quan Kiko es trencava i reconeixia que el problema és que ha pres molta droga: “He consumit molt, però moltíssim. M’adonava que tenia diners i que estava convidant a tothom sempre… Però sé que he d’acabar de recuperar-me. Estic centrat 100% en això. Ja no estic malament, però no visc tranquil. M’entretinc component, fent directes o en les estones amb la meva dona i els meus fills”.

Una conversa entre amics molt sincera que l’han generat molts aplaudiments i missatges d’ànims de seguidors que li desitgen el millor.

Nou comentari