Kiko Riverà donarà una exclusiva i atacarà a Anabel Pantoja

"Està decebut amb la seva cosina", assegura la periodista Paloma García Pelayo

Després de la mort de la seva àvia i de retrobar-se a Cantora amb la seva mare, Kiko Rivera ha pres una important decisió: donar una entrevista a una revista del cor on, previsiblement, carregarà contra la seva cosina, Anabel Pantoja. La periodista de ‘El Programa de Ana Rosa’ Beatriz Cortázar ha explicat com serà l’exclusiva que donarà el DJ i marit d’Irene Rosales, i de què parlarà.

“Kiko ja té argument per a la seva exclusiva i aquesta vegada els dards no seran contra la seva mare, o els seus tiets, sinó que la damnificada serà Anabel Pantoja”, ha assegurat la tertuliana de Telecinco. No només per la conversa que van tenir on Anabel li va dir que no anés a Cantora perquè no seria ben rebut, i un cop Kiko va arribar allà es va adonar que la seva cosina l’havia enganyat, sinó que hi hauria un altre motiu.

Kiko Rivera | Telecinco
Kiko Rivera | Telecinco

“Fa uns mesos Kiko va tenir un problema de salut per una operació que es va fer per aprimar-se. Segons em diuen, en aquell moment Anabel Pantoja hauria d’haver estat l’encarregada de fer arribar la situació a Isabel Pantoja, però quan Kiko es va trobar l’altre dia amb la seva mare i van començar a parlar, ella li va dir que no tenia ni idea de què li havia passat i que ningú li havia comunicat res”, ha revelat Beatriz Cortázar.

A més, la periodista ha conclòs: “Sembla que Anabel no va fer el que Kiko esperava que fes, per veure si la seva mare reaccionava. Ell pensava que Anabel havia fet aquest paper, de comunicar les coses, i ara està decebut”.

Nou comentari