El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera dona detalls de la venda de la seva part de Cantora

Kiko Rivera va anunciar fa unes setmanes que vol vendre la seva part de la finca Cantora, de la qual n’és propietari en un 49%, mentre que la seva mare, Isabel Pantoja, en té el 51%. Des de llavors no s’han aturat els rumors que insisteixen que el DJ podria estar molt a prop de vendre la finca, i fins i tot alguns mitjans han arribat a afirmar que ja l’havia venut.

Però no és així. Ha estat el propi Kiko Rivera qui ho ha aclarit, en una trucada telefònica al programa ‘Sálvame’. “Tant de bo això passés, però que jo sàpiga encara no hem parlat amb ningú, ni ens hem reunit amb ningú, per a avançar en relació a aquest tema”, ha assegurat.

És més, ha apuntat que els seus germans Francisco i Cayetano li han ofert “compradors per tots dos costats” però ha aclarit: “No són cap dels dos, els compradors, i encara no s’ha realitzat cap reunió”.

“Aquestes coses van a poc a poc i no qualsevol compra una finca en aquestes condicions”, ha apuntat Kiko que ha afegit que té “diverses opcions” però queda molt camí per recórrer: “Ara han d’anar a veure la finca, volen assabentar-se de com està tot, etc.”, ha matisat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa