El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera declara la guerra a Isabel Pantoja: “Prefereixo morir sense abraçar la meva mare”
  • CA

Kiko Rivera protagonitza la portada de Lecturas d’aquesta setmana. El fill d’Isabel Pantoja segueix enfadat i enfrontat a ella, el que demostra en una entrevista demolidora davant de Jorge Javier Vázquez. El DJ no li perdona que l’estafés part de l’herència del pare, així com tampoc que no li hagi demanat perdó ni hagi fet el gest de trucar-lo per intentar solucionar les coses.

Enfadat, dolgut, molest i irat. L’he trobat ferm en la seva convicció de no voler tracte amb la mare. Kiko està ferit perquè sap que, encara que li faci mal, encara no pot veure la mare perquè llavors haurà perdut la batalla. Entén que si la veu, ella serà capaç de convèncer-lo i tota la lluita quedarà en res”, reconeix l’entrevistador.

Kiko Rivera rep el presentador de Sálvame en el seu àtic, l’única propietat que té al seu nom: “Aquest és el primer reportatge que faig en casa pròpia… Més enllà de Cantora, que és la meva casa també”. Dolgut, però seré, deixa clar que l’actitud de la mare li ha passat factura: “Li vaig fer a la meva mare una oferta. Li deixava que pogués pagar el seu deute i que posés Cantora al meu nom, que és el que volia el meu pare. No va contestar“.

Kiko Rivera se sincera en una entrevista amb Jorge Javier Vázquez / Lecturas

Una relació completament trencada que li dona ales per assegurar que no vol tornar a veure la mare: “Prefereixo morir sense abraçar la meva mare“, una frase més que contundent que revela com de lluny queda una hipotètica reconciliació.

El DJ acaba de demandar el seu tiet, el germà d’Isabel, i l’ha citat a ella com a testimoni. Aquesta serà una nova oportunitat per a la cantant de posicionar-se al costat del fill mínimament, però Kiko és conscient que el més probable és que li torni a girar l’espatlla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a maig 26, 2021 | 12:59
    M'importa una merda maig 26, 2021 | 12:59
    Doncs això, que m'importa una merda el que faci o deixi de fer tota la xusma de famosents de l'ermot central, ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa