El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, disposat a enfrontar-se a la mare en els jutjats
  • CA

Kiko Rivera va deixar caure fa un parell de setmanes que podria arribar a denunciar la seva mare. El jove no es podia creure el que veia, uns documents legals que provaven que Isabel Pantoja l’hauria enganyat per quedar-se amb part de l’herència de Paquirri (uns diners que no li pertocaven a ella). Des de llavors no ha fet més que analitzar les últimes voluntats del seu pare, uns papers que explicarien per què els seus germanastres feia anys que no dirigien la paraula a Isabel Pantoja. L’acusaven de quedar-se objectes personals del torero que ell volia que tinguessin els fills, entre moltes altres coses. 

Davant de tota aquesta situació, el DJ ha decidit posar-se en contacte amb un bufet d’advocats. Aquests han emès un comunicat en el qual revelen que els ha escollit per estudiar les possibles accions legals que pot perdre contra ella. 

En primer lloc, el jove hauria demanat assessorament jurídic en matèria de successions, el que demostra que està disposat a arribar al final per saber què ha passat amb l’herència del seu pare. 

Kiko Rivera a Cantora, la herencia envenenada / Telecinco

Expliquen que els advocats ja han començat a treballar per trobar la millor alternativa judicial per depurar les responsabilitats de totes aquelles persones que van intervenir en les gestions que van derivar de la partició hereditària de l’exitós torero. La guerra està oberta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa