El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, fora de si, amenaça un antic treballador en directe
  • CA

Sálvame segueix estirant el xiclet de la guerra familiar entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko. L’últim pas? Convidar a plató l’antic xòfer de la cantant perquè revelés secrets dels que s’havia assabentat durant els anys que va treballar per a ella. Fosky no va decebre i va arribar a assegurar que la Pantoja omplia les butxaques del seu fill: “Kiko era feliç amb la mare quan aquesta li donava entre 1.000 i 3.000 € cada dia. Ara bé, el detonant va ser quan ella li va deixar de donar això i Kiko va trobar una habitació secreta plena de diners en efectiu”.

Una acusació que no ha fet gens de gràcia a Kiko, que no trigava a trucar al programa en directe per amenaçar el convidat: “Però tu què estàs parlant? No et penso permetre que facis comentaris d’aquest tipus a televisió. Et posaré una demanda que et cagaràs a les calces. Com pots dir que la meva mare em donava aquest dineral? Jo tenia una relació cordial amb tu i em semblaves un bon treballador, però no consentiré que parlis així de mi quan saps que no és cert. Hauràs de demostrar davant d’un jutge que jo rebia tants diners”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

L’home també parlava de l’addicció a les drogues de Kiko Rivera, el que l’acabava d’encendre: “Sóc una persona que estic malalta. No juguis amb la meva malaltia perquè tinc els peus a terra. Hauràs de demostrar això també davant d’un jutge. T’està passant el mateix que li va passar a la meva mare, que ara ho hauràs de demostrar. Haver-te callat! Jo puc estar enfadat amb la meva família, però no permetré que diguis mentides sobre nosaltres”, esclatava.

Una situació molt tensa que feia les delícies dels teleespectadors del programa, que tornaven a viure un enfrontament dels Pantoja en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa