El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera denuncia la mare: “Ha iniciat accions legals contra Isabel Pantoja”
  • CA

La guerra familiar en el clan Pantoja ofereix un nou episodi. Després d’haver presentat proves públicament que demostrarien que Isabel Pantoja s’hauria quedat amb una part de l’herència de Paquirri que no li corresponia, Kiko Rivera ha decidit denunciar-la. EL DJ ha iniciat accions legals contra la mare, el pas definitiu que suposa l’estocada final a la seva relació.

Així ho han confirmat des de Sálvame aquest dimarts, quan Kiko Matamoros treia a la llum la contundent decisió de Rivera. Fins ara sempre havia mantingut que intentaria solucionar les coses de manera civilitzada, a casa com una família normal. La negativa d’Isabel a voler veure’l o parlar amb ell, però, l’hauria forçat a portar-la als jutjats.

“No cal que hi hagi judici si arriben a un acord previ, però la reclamació ja s’ha judicialitzat. Kiko ha pres la decisió en veure que els advocats no han aconseguit posar-se en contacte amb ella”, expliquen.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja, junts en el plató de 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Rivera i Isabel Pantoja, junts en el plató de ‘Supervivientes’ / Telecinco

El propi Kiko Rivera escrivia a Instagram un missatge que deixa clar que considera que la relació amb la mare és irrecuperable: “Tens drets a posar distància amb les persones que et fan mal de manera conscient… Fins i tot si és la teva mare. No es pot lluitar contra aquell que no lluita per tenir-te”.

Una batalla entre mare i fill que els portarà a judici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa