Kiko Rivera, demolidor: “La meva cosina i la meva germana no tenen ofici ni benefici”

L’entrevista que Kiko Rivera ha donat a la revista ‘L’ecturas’ està donant grans titulars i també té les seves grans damnificades, que són ni més ni menys que Isa Pantoja i Anabel Pantoja. Més enllà d’explicar com va ser la trobada amb la seva mare Isabel Pantoja a Cantora i que està disposat a reconciliar-se amb ella a poc a poc, el DJ ha carregat contundentment contra la seva germana i la seva cosina. Kiko sempre ha dit que sent molta adoració per totes dues, però en l’actualitat hi ha alguns aspectes amb els quals no està en absolut d’acord i que fan que la relació sigui distant.

Sobre el fet que tant Anabel com Isa treballin en diferents programes de televisió, el DJ ha comentat que “la feina de la meva germana no és ser periodista, perquè no té el títol, és anar als matins a un programa a parlar gairebé sempre de la família, el mateix que fa Anabel”. D’aquesta manera ha fet referència al fet que les participacions d’Isa Pantoja i Anabel en ‘El programa de Ana Rosa’ i ‘Sálvame’ són gairebé sempre per a parlar de la polèmica familiar.

Kiko Rivera podria haver estat infidel a la dona - Europa Press
Kiko Rivera | Europa Press

Perquè segons ha dit el DJ en l’entrevista, “quan es parla d’una altra família, ni la meva cosina ni la meva germana interessen”. La teoria del fill d’Isabel Pantoja és que “la meva germana haurà dit: ‘Si dic això em trucaran perquè hi vagi i guanyaré els meus diners”.

Una situació per a ell perillosa perquè “si et diuen a tot que sí, que ets la que té la raó, et creixes i la cagues perquè estàs mentint”.

Comentaris

    Serafi Bandarra i Grataconys Octubre 15, 2021 | 09:25
    Aquesta familia son tots plegats igual, poden dir un de l' altre.

Nou comentari