El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera demanda al seu oncle Agustín Pantoja
  • CA

La guerra a la família Pantoja sembla no acabar-se mai. Després que Kiko Rivera carregués fortament contra la seva mare, Isabel Pantoja, i contra el seu tiet Agustín Pantoja, ara el DJ s’hauria decidit a interposar una querella contra Agustín. Ha estat el propi Kiko qui ho ha confirmat en una trucada en directe al programa ‘Sálvame’, assegurant que ha intentat arribar a un acord amb ells però no han atès el gest de bona fe que els van demanar.

Davant les preguntes de la tertuliana Gema López, Kiko Rivera ha confirmat que ha interposat una querella contra el seu oncle Agustín per estafa, administració deslleial i apropiació indeguda. Tot i això, ha deixat clar que ha intentat arribar a un acord fins a l’últim moment per a no arribar a aquest punt. De fet, va atendre a la crida dels advocats de la seva mare, que volien “arribar a un acord”.

Es van reunir telefònicament i el seu lletrat va sol·licitar, com a mostra de bona fe, donar-li alguna cosa: “Donar-me les pertinences del meu pare que em toquen”. És el que està estipulat en el testament i, encara que al principi van accedir, després no es va dur a terme: “L’endemà va venir l’advocat dient que no els trobaven”, ha assegurat el DJ.

Agustín i Isabel Pantoja | Europa Press
Agustín i Isabel Pantoja | Europa Press

“Que es faci justícia”

Així, Kiko ha demanat: “Que es faci justícia amb el que s’hagi de fer, si algú ha actuat malament, haurà de pagar-ho”. Però es refereix el DJ a la seva mare també amb aquestes paraules? “A la meva mare no voldria, però ella no està posant de la seva part, llavors, la cosa ha de seguir”. “Creu-me que jo ho he intentat, però sembla que s’estan rient de mi”, s’ha queixat Kiko, que no entén els canvis d’opinió: “Em sembla una broma, estic pràcticament destrossat i només vull que segueixi endavant com hagi de continuar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa