El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera demana disculpes a Anabel Pantoja
  • CA

Kiko Rivera ha rectificat. Després de carregar durament contra la seva cosina Anabel Pantoja, i de deixar-la de seguir a Instagram, ara el DJ s’ha penedit. Tot va començar el dia que Kiko Rivera va decidir deixar de seguir Anabel Pantoja a Instagram, i els mitjans de comunicació ho van veure. En aquell moment, van demanar explicacions al DJ, que no es va voler callar i va donar tots els motius d’aquesta dràstica decisió.

El DJ va entrar en directe al programa ‘Sálvame’, on col·labora un dels seus millors amics -Rafa Mora-, i va afirmar que la seva cosina “no li aporta res” i que ell creia que en el conflicte amb la seva mare, ella s’havia posicionat del costat d’Isabel Pantoja. Anabel, que no donava crèdit al que estava passant, simplement plorava, i no entenia la situació, ni perquè el seu cosí li dedicava unes paraules tan dures en públic.

Finalment, aquest dijous Kiko Rivera ha rectificat, i li ha demanat disculpes. “Quan algú s’equivoca, és bo demanar disculpes. No permetré que aquesta situació tan lletja em faci perdre’t. No està sent fàcil per a mi, però tu no tens la culpa, Anabel Pantoja. T’estimo”, ha escrit el DJ a les seves stories d’Instagram, amb una foto de tots dos quan eres petits.

Anabel s’ha limitat a compartir la publicació del seu cosí, i afegir-hi un cor trencat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa