El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera està “decebut” amb ‘Sálvame’ i ataca als tertulians del programa
  • CA

Kiko Rivera no deixa mai de ser notícia. Després de la reconciliació amb la seva mare, Isabel Pantoja, i d’haver donat una potent entrevista a la revista ‘Lecturas’ carregant contra la seva germana, Isa Pantoja, i la seva cosina, Anabel Pantoja; ara el DJ torna a ser notícia per haver malparlat del programa ‘Sávame’ i dels tertulians del programa de Telecinco. Tot i que moltes informacions apuntaven al fet que Kiko Rivera estava negociant donar una entrevista a ‘Sábado Deluxe’, sembla que finalment aquesta no es produirà, i que el DJ podria estar molt decebut amb ‘Sálvame’.

Ha estat Pepe del Real, periodista de ‘El Programa de Ana Rosa, qui ha donat aquesta informació. “Kiko Rivera està bastant decebut amb aquesta palataforma que se li oferia i amb aquests amics que a poc a poc li van sortir des que va començar l’empipament amb la seva mare Isabel”. Aquests amics són els periodistes de ‘Sálvame’, gent que, segons Kiko, “li escrivia constantment, es preocupava i ara porta dies en què el seu telèfon no rep aquests missatges”.

Kiko Rivera | Europa Press
Kiko Rivera | Europa Press

El fill d’Isabel Pantoja estaria enfadat amb el poc tacte dels tertulians del programa de les tardes de Telecinco. “Segons paraules textuals de Kiko, trigarem a veure’l molt temps assegut en un plat de televisió”, ha afegit Pepe del Real, tot i que després ha estat Joaquín Prat el qui ha volgut aclarir les seves paraules: “Què és això d’una plataforma d’amics? Es refereix als companys de Sálvame?”, ha preguntat.

El periodista ha confirmat la pregunta de Joaquín Prat i ha detallat encara més l’empipament de Kiko Rivera: “Fa un any ell va parlar de les seves diferències amb la seva mare i el seu oncle Agustín en un programa de televisió, va haver-hi molts periodistes que ell considerava que eren els seus amics im després de l’entrevista on s’enfronta a Anabel i Isa, creu que aquests no han estat a l’alçada“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa