Kiko Rivera destrossa la seva cosina Anabel: “No m’aporta res, no la vull al meu costat”

El fill d'Isabel Pantoja ha carregat durament contra la seva cosina, que ha començat a plorar en directe

Les relacions familiars en el clan Pantoja no travessen un bon moment, precisament. Isabel Pantoja no es parla amb cap dels seus fills des de fa més de sis mesos, quan Kiko Rivera la va acusar d’estafar-li part de l’herència del pare. La cantant està sola, però el seu fill tampoc no té gaire suport. Aquest dilluns el cantant s’ha vist forçat a trucar a Sálvame en directe per explicar per què ha deixat de seguir la seva cosina Anabel a Instagram, un gest molt lleig que la deixava molt afectada.

“Jo li desitjo el millor al meu cosí. Li he preguntat com està més de 55 vegades i mai no m’ha contestat. Li vaig dir que em podia dir si estava enfadat perquè no havia estat al seu costat i em va donar la raó, em va dir que havíem de parlar perquè teníem una conversa pendent. Ell ha decidit separar-se de mi i no el vull molestar més. I no vull dir res més sobre el tema perquè em poso a plorar. No sé si ens tornarem a veure, això li has de preguntar a ell”, deia Anabel abans de trencar-se en directe.

Anabel Pantoja plora en directe per la trucada del cosí / Telecinco

Poc després era Kiko qui donava la seva versió: “La vaig deixar de costat quan em va dir que no volia que li expliqués res sobre la baralla amb la meva mare. Si algú no vol saber la meva veritat, per què tenir-la al meu costat? L’he deixat de seguir a Instagram perquè no m’aporta res i no m’interessa el que posa a Instagram. Només fa que promocionar coses… Ella no va voler escoltar-me. No vull ni tinc ganes de barallar-me. Si no m’has volgut escoltar, que no et sorprengui que et deixi de seguir”.

Un nou conflicte familiar que deixa Anabel en mal lloc i a Kiko encara més sol.

Nou comentari