Kiko Rivera, contra Anabel Pantoja: “M’he passat un any i mig creient les seves mentides”

Per fi ha vist la llum l’entrevista que Kiko Rivera ha donat a la revista ‘Lecturas després de la mort de la seva àvia, Ana Martín, i del casament de la seva cosina, Anabel Pantoja. És una de les entrevistes més esperades del DJ després de reconciliar-se amb la seva mare, Isabgel Pantoja. Kiko revela com va ser la trobada a Cantora amb la seva mare després del llarg viatge des de l’illa canària de La Graciosa, on l’endemà se celebrava el casament d’Anabel Pantoja. S’emociona profundament quan detalla com ha estat veure a la seva mare després d’any i mig d’hostilitats, en canvi, tot ell es converteix en ira quan parla de la seva cosina Anabel, i es mostra molt decebut en parlar de la seva germana, Isa Pantoja.

Després de la polèmica entre mare i fill per l’herència de Paquirri, i dels programes que de ‘La herencia envenenada’ que Kiko va fer a Telecinco fent declaracions molt fortes contra la seva família i, molt especialment, contra la seva mare, ara el DJ assegura que després d’abraçar a la seva mare durant 15 minuts seguits a Cantora, “li perdono tot els diners”. En aquest sentit, a més, assenyala que ha aturat la venda de la finca Cantora, on actualment viu la seva mare, però també el seu oncle Agustín Pantoja -que fins ara vivien allà cuidant d’Ana Martín, la mare d’Isabel i àvia de Kiko-.

Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d'arxiu _ Instagram
Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d’arxiu | Instagram

Però a qui el DJ dedica les paraules més dures és a la seva cosina Anabel Pantoja. “M’he passat un any i mig creient les mentides de la meva cosina“, lamenta Kiko Rivera amb contundència. Segons el marit d’Irene Rosales, la seva cosina més aviat s’hauria dedicat a ficar zitzània entre ell i la seva família, en comptes d’intentar calmar les aigües. Recordem que finalment Kiko no va assistir al casament d’Anabel, tot i que era el padrí i hi havia una exclusiva tancada amb la revista ‘Hola’.

Nou comentari