Kiko Rivera confirma que li ha perdonat el deute a la seva mare, Isabel Pantoja

Ja hi ha confirmació. Ha estat el propi Kiko Rivera qui ha reconegut que li ha perdonat el deute a la seva mare, Isabel Pantoja. Ho ha confessat en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’, on els col·laboradors del programa han començat avisant que estaven molt perduts amb el DJ. Però ell ho ha volgut aclarir tot, i s’ha explicat: “A vegades, a la vida, ho volem planificar tot, i jo continuo tenint el mateix problema amb la meva mare, perquè m’ha d’explicar moltes coses i hem de parlar. M’està costant una mica posar-me d’acord amb ella, però estic en això. Per tant, continuo pensant el mateix”.

Seguidament, el DJ ha recordat: “Jo vaig planificar-ho tot: em vaig acomiadar de la meva àvia abans de marxar de Cantora, i confio que com que ja ho he fet, ja no vull tornar-hi. Però la teoria no té res a veure amb la pràctica, i quan la meva àvia mor, a mi m’agafa a La Graciosa, i se’m trenca el cor. Jo m’assabento a través de la televisió que la meva àvia ha mort, i tots els plans que jo tenia marxen, i m’entra una gran pena i sentiment de culpabilitat”.

En aquest moment, Kiko ha reconegut que “jo no em vaig poder acomiadar de la meva àvia en condicions, i això vol dir que soc una merda de persona. Jo estava a La Graciosa, amb part de la meva família. I em començo a posar nerviós, perquè el meu cor veu que s’ha mort la meva àvia, però que a la meva mare, amb qui no parlo, se li ha mort la seva mare. I decideixo que he d’anar a Cantora”. Segons el DJ, “allà és quan jo canvio”.

Kiko Rivera amb María Patiño a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

En aquesta línia, el fill d’Isabel Pantoja té clar que “jo vivia infeliç, perquè estava molt emprenyat amb la meva mare. La meva vida només es basava en buscar la resposta, i cada vegada m’emprenyava més”. I ha estat en aquest moment quan ha deixat anar la bomba: “A la meva mare, l’única cosa que he fet, és perdonar-li el tema econòmic. No continuaré lluitant per una cosa que durarà 25 anys, perquè jo tinc vida i vull viure-la i gaudir-la”.

Finalment, el DJ ha conclòs: “Però la meva mare s’ha d’asseure amb mi i explicar-m’ho tot. Això no ha canviat. Però no tornaré a una guerra innecessària que perjudica a la meva salut mental”.

Nou comentari