El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, furiós: “Fills de p…, foteu-vos i quedeu-vos a casa”
  • CA

Kiko Rivera manté una guerra oberta amb Telecinco des de fa temps, però mai no s’havia mostrat tan contundent contra ells. Aquest cap de setmana, un empresari el va contractar per un espectacle que Kiko va suspendre a la meitat de l’actuació. El DJ assegura que va marxar en comprovar que no es complien les mesures de seguretat per la Covid, però l’empresari ha explicat a Telecinco que en realitat ho va fer perquè no estava a l’altura: “Va ser un fracàs i no el vam veure en condicions de treballar. Ja no s’implica, està perdut i absent. Desapareixia cada cinc cançons”, va denunciar a Socialité.

Com era d’esperar, Kiko va respondre en el seu canal de Twitch amb un al·legat contra els empresaris que organitzen actes multitudinaris en plena pandèmia i també contra Telecinco per donar-li veu: “El que no es pot fer és organitzar un esdeveniment en aquests moments de la pandèmia. I sé que amb això em perjudico a mi mateix, però és molt fort. Els diners venen i van, fills de p… I si ara t’has de quedar a la teva p… casa i no guanyar diners, doncs et fots. I als empresaris que ara feu esdeveniments, sou unes cabres boges”.

“Com poden organitzar un esdeveniment així i que ningú no porti la mascareta. Vaig demanar que ho fessin i cap de les 200 persones que hi havia no ho va voler fer. Jo tinc dona i fills, així que no vaig voler arriscar-me i vaig marxar. I qui no ho entengui, que marxi a la m… A mi se’m va dir que la sessió era a l’aire lliure i per a un grup reduït de persones, però no va ser així”, denuncia. I, com dèiem, també va tenir temps d’atacar la cadena de Sálvame: “I a aquests de Telecinco, podeu anar a la merda també. Ja vindreu a trucar-me, no us preocupeu per això”.

Poc després, era la presentadora Carlota Corredera qui enviava un missatge a Kiko Rivera: “Jo he de dir-te que sóc de Telecinco i que aquest any no penso anar-me’n a la merda, em sap greu”. La guerra entre ells ha empitjorat, però és probable que el fill d’Isabel Pantoja tingui raó i la cadena corri a trucar-lo per oferir-li una entrevista en la que faci front a aquesta polèmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa