El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera demana perdó a la filla en la lletra d’una nova cançó
  • CA

Kiko Rivera va travessar una època molt dolorosa i complicada per culpa de la seva addicció a les drogues. El fill d’Isabel Pantoja consumia pràcticament cada dia, el que va fer molt difícil la seva rehabilitació. La seva dona, la tertuliana de televisió Irene Rosales, va quedar-se embarassada de la seva segona filla en comú quan ell estava més enganxat que mai. Això va provocar que en Kiko sentís rebuig cap a ella, un sentiment del que ara es penedeix. Així ho va confessar fa només un parell de setmanes en una entrevista a televisió: “Em poso trist perquè és un tema molt fort per a mi… Jo vaig arribar a sentir rebuig cap a la nena perquè estava travessant un moment molt dolent en la meva vida. En aquells nou mesos d’embaràs, jo no vaig tocar la panxa de la meva dona en cap moment”.

El DJ no s’ho perdona, per la qual cosa ha volgut compensar-la i demanar-li perdó en una cançó que ha escrit per a ella: “Em vaig prometre a mi mateix que tindries la millor cançó del món. Perdó per fallar-te, no estava bé… però aquí deixo plasmat el que sento per tu. Aquesta és la teva cançó, amor meu. Perquè amb tu ho vull tot”, escriu poc abans de la publicació del tema.

Kiko Rivera demana perdó a la filla en una cançó / Instagram

“Tremola la base al meu voltant, com un terratrèmol que em va sacsejar. Va venir l’hivern regalant-me el sol, però ella no ho sap. Tu em vas donar l’aire que em faltava quan no hi havia ningú i ara tot rima amb estimar-te. Ara només vull respirar-te. Ho vull tot amb tu. Em vas capgirar quan vas aparèixer i vas ser tu la cura de les meves cicatrius“, assegura Kiko Rivera en la lletra d’aquesta cançó dedicada a la petita Carlota.

Unes paraules molt tendres amb les que intenta demostrar-li que es penedeix d’haver tingut aquella reacció. Han passat gairebé quatre anys des del seu naixement, un temps en el que Kiko ha pogut desintoxicar-se i començar a gaudir d’una nena petita a qui ara estima amb bogeria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa