Kiko Rivera va patir assetjament en l’internat on va estudiar de jove

"No tenia molts amics i ho va passar bastant malament", assegura un excompany del DJ

Kiko Rivera sempre és notícia, per un motiu o un altre. Des de la guerra amb la seva mare, Isabel Pantoja; fins a la relació amb la seva cosina Anabel. I ara ha sortit a la llum l’assetjament que el DJ hauria viscut en l’internat on va estudiar quan era jove. Ha estat el programa ‘Socialité, de Telecinco, qui ha fet pública aquesta informació, que li ha arribat a través d’un excompany de Kiko Rivera, que va estudiar amb ell a l’internat de Toledo.

Aquest noi, que mai abans havia parlat als mitjans de comunicació, ha donat ara detalls, que mai abans sabien sabut, sobre com de malament li van fer passar allà: l’assetjaven i el pegaven per ser fill d’Isabel Pantoja. “Es ficaven molt amb ell i, més d’una vegada, el van pegar. No tenia molts amics i ho va passar bastant malament. Se li va fer bastant dur. Sempre em feia pena”, ha explicat el testimoni.

Kiko Rivera | Europa Press
Kiko Rivera | Europa Press

A més, el noi ha revelat que ni la seva mare ni cap familiar van anar a visitar-lo mai a l’internat, tot i que sabien la situació per la qual estava travessant: “A Kiko no va anar mai a visitar-lo la seva mare, ni pràcticament cap familiar, estava molt sol”, recorda el testimoni, que no ha volgut revelar el seu nom. Tot això va provocar que Kiko Rivera es refugiés a la seva habitació i comencés a consumir drogues. “Li donaven substàncies a la porta de l’escola, i ell es tancava a la seva habitació”, afirma el noi.

segons la psicòloga Carmen Sancho, això podria explicar el caràcter inestable i els alts i baixos que ha patit Kiko Rivera durant aquests anys, ha parlat de frustració i ha avisat que aquest passat pot produir “mancances importants i autoestima baixa i inseguretat” en l’adult.

Nou comentari