El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera dona detalls sobre l’assetjament que va patir: “Rebia cops de puny i em robaven”
  • CA

El programa ‘Socialité’ va revelar aquest cap de setmana que Kiko Rivera havia patit assetjament en l’internat on va estudiar de jove. Un excompany del DJ assegurava al programa de Telecinco que “es ficaven molt amb ell i, en més d’una ocasió, el van pegar. No tenia molts amics i ho va passar bastant malament. Se li va fer bastant dur. Sempre em feia pena”.

I ha estat el propi Kiko Rivera qui ho ha reconegut en un post a les seves xarxes socials. “És un tema que mai he tocat, potser difícil per a mi, però pel que sembla ha sortit parlant un company del meu internat a Toledo”, ha començat escrivint el DJ. “I sí he patit assetjament, potser no com ho ha explicat ell, però sí que vaig ser objecte de puntades de peu, cops de puny, em robaven i va ser una època bastant dura, sincerament. Tot per la simple raó de venir d’on venia”, ha detallat.

Kiko Rivera | Instagram Kiko Rivera
Kiko Rivera | Instagram Kiko Rivera

A més, el DJ ha deixat clar que “amb això no vull fer pena ni molt menys, vaig aconseguir sortir, vaig aconseguir convertir-me en el que sóc avui dia i, encara que em va costar, sempre vaig tirar cap endavant, tot i que efectivament d’aquí vénen els meus mals hàbits”.

Alhora, ha aprofitat per enviar un missatge esperançador a totes les víctimes d’assetjament: “Es pot sortir, no cometis l’error de quedar-te callat i caure en hàbits dolents, si us plau”. “Tots junts hem de lluitar perquè desapareguin aquest tipus d’actes. Bé, ja sabeu una cosa més de la meva part de vida més amarga”, ha conclòs Kiko.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a setembre 06, 2021 | 19:22
    M'importa tres cagarros setembre 06, 2021 | 19:22
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa