El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera anirà al casament de la seva germana, Isa Pantoja
  • CA

A Isa Pantoja la guerra entre la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera, l’ha enganxat concursant a ‘La Casa Fuerte 2’. I tot i que la van informant de com està la situació a la seva família, Isa s’ha de casar amb Asraf a l’estiu i té dubtes sobre si la seva mare i el seu germà hi aniran, si les coses encara continuen igual de mogues. I, en aquest context, el DJ ha decidit fer-li arribar un missatge a la seva germana.

Ha estat el presentador, Jorge Javier Vázquez, qui ha transmès a Isa el missatge que li ha enviat el seu germà: “Digues-li a la meva germana que jo estaré en el seu casament, per res del món me’l perdria, t’envio una abraçada”. Visiblement emocionada, Isa donava les gràcies: “Estic preocupada per ell, li agraeixo que estant com està t’hagi enviat aquest missatge i s’hagi preocupat”.

De fet, tot i que no vol ficar-se en les seves coses, vol ajudar-lo: “Sóc la teva germana, m’agradaria escoltar-te, entendre’t i ajudar-te en el que pugui, no dubtava que vinguessis, ho sabia, perquè encara que hàgim passat mals moments, ets com el meu pare”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa