El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera i Isabel Pantoja tornen a tenir relació: el DJ anirà a Cantora amb Irene Rosales
  • CA

Sembla que la mort de la mare d’Isabel Pantoja i àvia de Kiko Rivera, Ana Martín, ha ajudat a que es produeixi una reconciliació entre mare i fill. Malgrat que el DJ ha assegurat en nombroses ocasions que no volia saber res d’Isabel Pantoja, i que aquesta i el seu tiet Agustín l’havien estafat, Kiko va decidir fer un pas endavant i va anar a visitar a la seva mare a Cantora el mateix dia que va morir la seva àvia, en contra de la voluntat dels germans de la cantant, que no volien que el DJ hi anés.

Després de més d’un any sense veure’s pel conflicte judicial que els enfronta, mare i fill es van acostar i podria ser l’inici d’una reconciliació. Segons ha assegurat Belén Esteban al programa ‘Salvame’, tots dos han tornat a parlar i tenen planejat veure’s. És més, segons el periodista José Antonio León, en una setmana podria haver-hi “una exclusiva”.

Kiko Rivera arribant a Cantora el dia de la mort de la seva àvia


“No sé què va passar a Cantora”, ha dit Belén Esteban des del plató del programa de les tardes de Telecinco però sí que avançava alguna cosa: “Kiko anirà a Cantora amb Irene”. Pel que sembla, li diuen que mare i fill “tenen relació” i que si bé encara no s’han vist de nou, sí que han parlat per telèfon: “No hauran parlat del problema que els ha enfrontat, de l’herència, però sí que han parlat”.

“Han dit també que Isabel Pantoja i Agustín Pantoja es van discutir, i jo dic que això no és cert, i que ell no va estar en una habitació, sinó que estava al saló de Cantora”, ha revelat la tertuliana de ‘Sálvame’. “Se suavitzaran les coses entre mare i fill, i cal veure qui serà la perjudicada que crec jo que serà Anabel. Segurament hi haurà una exclusiva”, ha insistit José Antonio León.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa