Kiko Rivera, al límit: se sotmet a teràpia per evitar recaure en l’addicció a les drogues

El DJ travessa un moment complicat i tem que això pugui influir en la seva desintoxicació

La guerra familiar entre els Pantoja està afectant molt a Kiko Rivera. El fill d’Isabel Pantoja no es parla amb ella des de fa mesos, concretament des que s’assabentés que aquesta l’havia estafat part de l’herència del pare. La situació és tensa i complicada, el que ha afectat directament al seu estat anímic. Fa uns dies el vam sentir confessar-se en una entrevista a Twitch en la qual reconeixia que tenia por, fins i tot, de recaure en el món de les drogues.

Cal recordar que el DJ va ser drogoaddicte durant molts anys, per la qual cosa li va costar tant poder deixar enrere aquesta addicció. Ara que ho ha aconseguit, però, espera poder mantenir-se fort. Ha arribat un punt en el qual creu que necessita ajuda, així que ha començat una teràpia de recuperació en un centre d’addiccions per evitar una recaiguda que podria ser molt perillosa.

La revista Semana l’ha fotografiat a la sortida del centre, després de sotmetre’s al tractament. La seva amiga íntima Sofía Cristo, que també va viure una situació similar, l’ha acompanyat i li ha mostrat el seu suport: “Kiko té por a recaure perquè encara no és lliure. Jo també estava perduda i vaig necessitar ajuda”.

Kiko Rivera, en directe al 'Deluxe' - Telecinco
Kiko Rivera, en directe al Deluxe / Telecinco

Kiko se sotmetrà aquestes pròximes setmanes a un pla terapèutic que pretén ajudar-lo en la seva lluita contra una addicció que no vol que el torni a controlar.

Nou comentari