El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros traeix l’ex i treu a la llum la fortuna que cobra a ‘GH’
  • CA

Kiko Matamoros va marxar de ‘Sálvame’ molt enfadat i és que no suportava com el tractaven. Ara bé, això no impedeix que vagi col·laborant amb ells quan l’interessa. L’última trucada que ha fet al programa, de fet, l’ha fet per deixar en evidència la seva exparella.

 

 

Makoke va participar a ‘Gran Hermano VIP’ durant un parell de mesos, el que va ajudar-la econòmicament. Durant tota la participació ha anat parlant del seu sobtat divorci de Matamoros, però és des que ha sortit que més s’està comentant. A una de les últimes gales del reality, precisament, va protagonitzar una forta discussió amb la filla de Kiko. I és que la noia l’acusa d’estar-se fent d’or gràcies a vendre intimitats del pare.

 

Makoke i Kiko Matamoros a 'GH VIP'
Makoke i Kiko Matamoros a ‘GH VIP’ | Telecinco

 

Doncs bé, qui ara ha parlat de les butxaques plenes de diners de Makoke ha estat en Matamoros. El mediàtic representant va entrar en directe a ‘Sálvame‘ per telèfon i va acabar traient a la llum les xifres reals en les quals es mouren ella i els seus fills. Quant diu que ha guanyat a ‘GH VIP’? 25.000 € setmanals. Si ho multipliquem per les vuit setmanes que s’hi va estar, ens surt l’escandalosa xifra de 200.000 €

 

Fes clic a la foto per veure el vídeo
Fes clic a la foto per veure el vídeo | Telecinco

 

En Matamoros no entén, tenint en compte que Makoke s’ha endut aquesta exagerada quantitat, que l’obligui a ell a mantenir la casa que ara intenten vendre. I és que cada mes es deixen 11.000 €, segons Matamoros, en les despeses que se’n deriven: “4.900 € d’hipoteca, 1.000 € de comunitat, 1.000 € de servei, 2000 € de coxes, 2.000 € de menjar, aigua, llum, gas, telèfons… Aquesta casa l’he mantingut jo amb diners que he tret d’on he pogut”. 

 

Seran veritat les xifres que ha donat? O només vol exagerar per deixar malament l’exparella? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa