El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros torna de les vacances molt emprenyat amb Telecinco
  • CA

Sembla que Kiko Matamoros ha tingut molt de temps per a pensar durant els dies que s’ha agafat de vacances -i que ha aprofitat per gaudir fora d’Espanya amb la seva parella- perquè aquest dilluns, que s’ha reincorporat a la seva cadira com a col·laborador de ‘Sálvame’, ha tornat amb la ferma convicció que, per molt que li agradi la seva feina, si ha de marxar, ho farà.

“A mi m’agrada Sálvame, jo estimo Sálvame, però no m’agraden coses que han passat en els últims mesos, com la forma en la qual s’ha tractat el tema de Rocío Carrasco en aquest plató o l’acomiadament d’Antonio Canales de l’altre dia. A mi agrada la meva feina, però, si un dia he de marxar, ho faré, ha dit tot just començar el programa.

Kiko ha considerat que el programa podria haver-li comunicat d’una altra forma a Antonio Canales que no continuaria sent col·laborador i també s’ha mostrat dolgut per la participació de Makoke al programa ‘La última cena’ i així ha expressat el seu sentiment: “No m’ha agradat perquè, durant un temps, jo he considerat això la meva casa. No sé quant haurà costat portar-la, però tampoc sé el que aporta”.

Sobre el documental de Rocío Carrasco, Matamoros ha dit que ja ha vist més capítols del programa, però que no ha volgut veure’l sencer i ha repetit que “ningú ha tingut pilotes” de dir les coses com veritablement les pensa en relació a aquest tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa