El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el motiu de la inesperada desaparició de Kiko Matamoros
  • CA

Sálvame és una olla de pressió aquests dies després de l’emissió del documental de Rocío Carrasco. Tots volen posicionar-se i opinar sobre les greus acusacions que va fer contra el seu exmarit, a qui han acusat de maltractador malgrat les dues sentències judicials que l’exculpen. És per això que estranya tant que Kiko Matamoros no estigui anant a treballar.

Alguns teleespectadors sospitaven que el podrien haver vetat d’alguna manera mentre es parlés del tema de Rocío Carrasco. Ell també ha tingut problemes judicials amb la seva exdona, qui l’ha denunciat per amenaces. L’estan amagant perquè la gent no els acusi de ser hipòcrites en acomiadar Antonio David, però mantenir en plantilla alhora a col·laboradors en la mateixa situació?

Preocupava, a més a més, que ningú no digués res sobre la seva baixa i que ell no es pronunciés en els seus perfils a la xarxa. Ha hagut de ser la seva parella, la influencer Marta López, qui ha resolt el dubte. Ho ha fet en un story a Instagram en el qual explica que han estat en contacte amb dos positius en coronavirus: “Per a tots aquells que em pregunteu per l’absència del meu xicot, en estar jo en contacte directe també estic a caseta uns dies per precaució. Gràcies per preocupar-vos en no veure’l a televisió. Va saber que eren positius dimarts passat i des d’ahir que està aïllat”.

Marta López explica per què està de baixa el seu xicot / Instagram

Una baixa per precaució que explica la seva absència aquests últims dies. Quan torni a plató tocarà la part més difícil, quan molts li retraguin que es posicioni en aquesta història.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa