Kiko Matamoros revela quin creu que és el motiu real de la mala relació amb la seva filla Ana

"La meva parella m'ha dit que marxa de la meva vida perquè jo no deixi d'estar amb la meva filla", assegura

Kiko Matamoros s’ha emocionat durant l’emissió del programa ‘Sálvame’ d’aquest dijous en diverses ocasions parlant del distanciament amb la seva filla, Ana Matamoros. El que va començar sent una mala relació entre la parella del col·laborador del programa de les tardes de Telecinco, Marta López, i la seva filla amb Makoke ha acabat en una separació que ja dura mesos.

Per a Kiko, hi ha actituds que Ana ha tingut que ell no pensa consentir. “La meva parella m’ha dit que marxa de la meva vida perquè jo no deixi d’estar amb la meva filla, però aquest no és el problema. No seria cap solució i menys intel·ligent ni satisfactòria per a ningú. Potser han volgut fer que se’n senti responsable d’això però és absurd. Jo no li demano a la meva filla que estimi a la meva parella, però sí respecte. Li demano respecte”, ha dit.

Tot i això, posteriorment Kiko va acabar revelant quin creu que és el motiu real d’aquest distanciament. “Crec que hi ha un rerefons econòmic. Jo tinc cinc fills i del que no seria capaç és de que l’esforç de 20 anys només se’n beneficiï un dels meus fills. La meva obligació com a pare és preservar als altres quatre”, ha declarat.

D’altra banda, a Kiko se li va preguntar si el fet d’haver parlat malament de Javier Tudela, germà d’Ana, podria haver estat una de les causes de la separació. En aquest sentit, la resposta de Matamoros ha estat contundent: “No crec que la meva filla m’ho tirés en cara. Tenen un vincle estret però el que hem parlat la meva filla i jo del seu germà en privat, no dóna perquè es queixi del que he dit en públic“, va concloure.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 30/07/2021 9:30 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari