Un tertulià de ‘Sálvame’ abandona el plató en patir un problema mèdic en directe

La presentadora ha explicat que Kiko Matamoros ha hagut de ser atès per l'equip mèdic del programa

Kiko Matamoros ha patit un fort ensurt en directe durant l’últim programa de Sálvame. El col·laborador s’estava discutint amb Carlota Corredera quan es veia obligat a abandonar el plató en patir una pujada de pressió.

Quan tornaven de la pausa publicitària, era la presentadora qui explicava com es trobava el company: “Kiko ha hagut de sortir de plató sense acomiadar-se perquè ha començat a trobar-se malament i l’equip mèdic l’ha hagut de tractar. Han vist que ha tingut una pujada de pressió, l’han atès i han vist que seguia amb la tensió molt alta. Han decidit que el millor seria enviar-lo a casa perquè descansi”.

Kiko Matamoros, pocs minuts abans d’haver d’abandonar el plató / Telecinco

Aquestes últimes setmanes, ambdós s’han barallat sense parar per les postures contràries que tenen respecte al documental de Rocío Carrasco. Ara bé, això no ha impedit que Carlota desitgés que es recuperi aviat: “El primer i fonamental és que es recuperi aviat. Puc tenir diferències amb tothom, però la salut és el primer. Tant de bo es recuperi aviat per seguir barallant-me amb ell a plató”.

Un ensurt causat per l’estrès i el fort enfrontament en directe que esperen que es quedi en una petita anècdota.

Comentaris

    El cuervo de la Rufina 06/06/2021 12:02 am
    Como medida de urgència le tuvierion que estirar la piel del escroto. El anciano lo tenía demasiado caído ! PPobre .... Con la ingente sabiduría quer lleva encima !
    Ecs 05/06/2021 11:53 pm
    Pena penita pena.

Nou comentari