Kiko Matamoros parla de política i revela quin partit vota

Kiko Matamoros és un dels col·laboradors més sincers de Sálvame. El tertulià encadena una polèmica rere una altra, però a ell no li importa. Ho ha tornat a demostrar en una entrevista molt sincera a El Huffington Post, la que aprofita per revelar què pensa dels polítics actuals: “No es pot conformar govern a qualsevol preu. No pots faltar als principals fonamentals i fundacionals del teu partit. Un partit com el PSOE, el que es reclama espanyol, no pot pactar amb separatistes o terroristes. Sempre he votat al PSOE, però estic francament defraudat. El que passa és que clar, si no cotitzes no ets ningú per reclamar res. Esperava una altra cosa i espero que hi hagi un futur socialista amb altra gent, amb altres idees i que no sigui només amb l’ambició per governar o per ocupar una cadira”.

També ha volgut opinar sobre Isabel Díaz Ayuso i Yolanda Díaz, a les que no veu ocupant el poder: “La victòria d’Ayuso va ser molt enganyosa i ara fa pena veure’ls. També se li augurava un futur collonut a Pablo Iglesias i mira on és, en el cubell de la brossa… La política s’ha convertit en un espectacle vergonyós”.

Preguntar-li sobre la baixa audiència de Sálvame era pregunta obligatòria. Sorprenentment, ha acabat fent autocrítica: “El programa no és el que era si parlem de col·laboradors. Crec que els que han vingut fan el que poden, però saben que no arriben al nivell de gent irrepetible. Mila, Rosa Benito, Raquel Bollo… Era gent molt volcànica que donava joc. Amb elles teníem la tarda feta i amb la gent que tenim ara… doncs no dona per això. Ara fem un programa una mica més correcte, però és menys divertit. Han passat 12 anys i hi ha coses que fèiem abans que ara no es poden fer”.

Kiko Matamoros, a Sálvame / Telecinco

A ell el critiquen especialment per les múltiples operacions de cirurgia estètica que encadena. En els últims anys s’ha fet de tot, el que el converteix en motiu de burla: “És acollonant. La cirurgia estètica és un èxit de l’ésser humà i, no obstant això, hi ha una part de la societat que segueix volent negar-la i demonitzar-la. Que em critiquin per haver-me operat quatre vegades és un discurs idiota i absurd perquè fa que estiguem fent passes enrere”.

Comentaris

    fat boy Novembre 29, 2021 | 14:19
    Jo diria que es a l'inreves, que son els independentistes els que no poden pactar amb espanyols, siguin feixistes, neofeixistes, socialfeixistes o neosocialffeixistes.

Nou comentari