El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros sorprèn en confessar com i on vol morir
  • CA

Kiko Matamoros torna a ser protagonista d’una portada de revista. El col·laborador de Sálvame guanya moltíssims diners gràcies a Telecinco, però també en treu uns quants de la publicitat i de les exclusives que ven a les revistes del cor. En aquesta ocasió ha estat Semana l’escollida per concedir unes declaracions que faran parlar, tenint en compte que hi confessa com i on vol morir.

Kiko és un dels personatges del cor amb més recorregut, amb una llarga trajectòria que repassa en aquesta conversa. Queden pocs dies per al naixement del seu nou net, el que espera amb moltes ganes. I ha estat aquest el motiu de la seva entrevista, en la que ha parlat sobre uns plans de futur que tenen a veure amb la mort: “Ahir vaig estar amb un home de 83 anys amb més lucidesa que jo. I et diré una cosa, penso en tot menys en retirar-me. Vull morir a televisió, treballant. I si no és allà, que sigui on hagi de ser però sempre amb les botes posades”. Als seus 64 anys, el tertulià no vol ni sentir a parlar de jubilació… això queda clar.

Kiko Matamoros a 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Matamoros a Sálvame / Telecinco

Fa uns dies era notícia per l’enfrontament que manté amb Makoke, mare de la seva filla Ana. En Kiko està fart de barallar-se amb ella i considera que darrere dels seus atacs hi ha l’objectiu de destruir-lo: “Vol desacreditar-me i que em quedi sense feina, vol arruïnar-me. Estic sent assetjat en una guerra molt bruta. Espero que em deixin en pau, això és l’únic que demano. No puc més! Ara bé, amb mi no podreu”, deia públicament en un dard enverinat a qui fos la seva parella durant més de dues dècades. Ara en Kiko i la Makoke no se suporten, tal com demostren les paraules que es dediquen des de fa uns mesos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ciutadà estorat a desembre 07, 2021 | 18:25
    Ciutadà estorat desembre 07, 2021 | 18:25
    I que coi n'hem de fotre de com vol morir aquest paio

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa