El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros parla amb Antonio David Flores: “Està desbordat”
  • CA

Antonio David Flores és un dels personatges del cor més buscats en aquest moment. Des que comencés l’emissió de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, l’ex guàrdia civil ha fet molt poques aparicions públiques, i ha donat també molt poques declaracions. Però ha estat Kiko Matamoros qui ha parlat amb ell i ha explicat com es troba l’ex de Rocío Carrasco.

El tertulià de ‘Sálvame’ ha explicat al programa de Telecinco que Antonio David li ha dit que està “desbordat”, que no està veient els episodis i que i ho ha posat tot en mans del seu advocat. Ho ha comentat arran d’unes declaracions de Belén Rodríguez, a les quals ha respost: “No sento que hagi fet el ridícul defensant-lo, ho vaig fer sobre la base del que pensava que era la meva veritat”.

“Ni em fustigaré ni demanaré perdó a ningú”, ha assegurat Matamoros. A més, ha explicat que s’ha enviat missatges amb amb ell per una informació, han solucionat el malentès i ell li ha dit que està “desbordat” i per tant no veu els programes: “Hi ha un equip d’advocats apuntant el que creu que pot ser demandable i querellable”, ha conclòs Matamoros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa