El postoperatori de Kiko Matamoros: “Necessita una faixa i té tubs connectats”

El tertulià de televisió ha passat un altre cop per quiròfan, el que preocupa als seus seguidors

Kiko Matamoros ha tornat a passar per quiròfan. El tertulià de televisió no amaga la seva passió per la cirurgia estètica, la que ha provocat que físicament hagi canviat moltíssim en aquests últims anys. L’últim retoc no ha agradat gens als seus seguidors d’Instagram, que han omplert el seu perfil de crítiques ferotges. S’ha estirat les parpelles i també s’ha fet una liposucció, dues operacions que l’obliguen a estar de baixa uns dies.

La seva xicota, la influencer Marta López, dona l’última hora sobre el seu estat de salut en una petita entrevista a Europa Press: “S’ha fet una liposucció, així que ha de dur una faixa i té tubs connectats“. Una imatge molt gràfica que ha preocupat una mica als seus seguidors. Ara bé, poc després d’aquestes declaracions, la parella era captada pels fotògrafs pel carrer i la imatge del col·laborador de Sálvame era millor de la que esperaven.

Primeres imatges de Kiko Matamoros, acompanyat de Marta López, després de l’últim retoc estètic / Europa Press

La jove del tertulià, la doctora Carla Barber, confessava davant dels micròfons que l’havia vist “molt bé” i que el resultat de l’operació és un èxit: “Està guapíssim i no li cal res més. L’he vist bé, tot perfecte”. Una obsessió per la cirurgia estètica que mostra un Kiko Matamoros diferent cada mes que passa.

Nou comentari