Kiko Matamoros s’ha convertit en la nova obsessió de Sálvame. El tertulià es troba al centre de la diana des que els companys s’assabentessin d’una presumpta crisi en la relació de Kiko i Marta López Álamo. S’ha parlat molt sobre ells, una parella que molts pensaven que trencaria per la gran diferència d’edat que tenen. De moment segueixen junts, però podria durar poc si és certa la informació a la que ha tingut accés María Patiño. La periodista assegurava aquest dijous que havia vist una conversa de Whatsapp entre el Kiko i la Marta en la que el col·laborador li demanava que marxés de casa. La parella hauria tingut una forta discussió el cap de setmana passat, tal com confirmen diverses fonts a María Patiño. Ell, indignat amb la companya per treure això a la llum, acabava reconeixent que tot el que deia era cert.

El problema era com ho havia sabut, ja que ell assegurava que ningú no els havia gravat mentre discutien: “T’ha hagut de passar Marta les captures de la conversa… Sigui com sigui, has comès un delicte entremetre’t en la vida dels altres. Aquest és un delicte que comets habitualment, però no t’ho permetré. Aquí heu violat la meva intimitat. Heu gravat el meu telèfon? Heu estat vosaltres que heu captat el meu telèfon mentre el mirava?”, esclatava enfurismat contra el programa. María Patiño i Carlota Corredera repetien que el programa no havia tingut res a veure i que ningú havia violat la seva intimitat. Finalment, María Patiño deixava caure que havia estat la parella de Kiko qui li havia passat la informació en una trucada de telèfon.

Un cop els ànims s’havien calmat, Kiko Hernández va sorprendre els teleespectadors amb una pregunta molt inesperada al seu company: “Matamoros, t’has casat?”. El Kiko ho negava taxativament, en xoc per un canvi tan brusc. En pocs minuts van passar d’assegurar que el Kiko l’havia intentat fer fora de casa a què s’havien casat en secret. Tots donaven per fet que la bomba era certa, mentre que Kiko reia en un clar estat d’incredulitat: “No m’ho puc creure. Esteu fatal”.

María Patiño i Kiko Matamoros tenen un fort enfrontament en directe / Telecinco

De moment no queda clar quina de les dues versions és la real, però tot sembla indicar que ho és la primera. Kiko i Marta estarien travessant una crisi des que Kiko l’hauria descobert flirtejant amb altres nois. La relació pren d’un fil mentre alguns es plantegen si s’han reconciliat a l’altar o és tot una broma del programa.

Nou comentari