Kiko Matamoros relata els maltractaments que va rebre per part del seu pare

“Amb el temps i la maduresa vaig aprendre a perdonar-lo”, assegura el tertulià televisiu

Kiko Matamoros s’ha trencat del tot en parlar dels maltractaments que va rebre per part del seu pare quan era petit. Després d’haver explicat fa uns dies que amb 7 anys va patir assetjament sexual a l’escola, ara el polèmic tertulià televisiu ha parlat sobre el seu pare i sobre els maltractaments que va rebre per la seva part. Des del programa ‘Viva la vida’, on treballa com a col·laborador, Kiko ha reconegut que “a casa em donaven unes pallisses brutals”.

Però el tertulià de ‘Sálvame’ ha assegurat que no li guarda rancor al seu pare: “Amb el temps i la maduresa vaig aprendre a perdonar-lo. La veritat que no li guardo cap rancor”, ha assegurat. A més, ha relatat com va fugir de casa seva sent molt jove, amb només 19 anys, per a evitar tornar a aquesta dura realitat. Alhora, ha atribuït el comportament del seu pare a l’època en la qual li va tocar viure.

Kiko Matamoros a 'Sálvame' - Telecino
Kiko Matamoros a ‘Sálvame’ – Telecino

“Tots ens equivoquem, però és bonic pensar que la meitat de la teva felicitat te l’ha donat el teu pare i l’altra meitat la teva mare. Jo al meu pare l’estimo molt i li agraeixo ser aquí. La meitat de la meva vida l’hi dec a ell”, ha assenyalat visiblement afectat en parlar d’un dels pilars de la seva vida.

A més, ha explicat que la dura realitat que ell va viure en la seva infància ha estat clau en l’educació que ha donat als seus fills: “Jo als meus fills no els he posat una mà a sobre en la vida, precisament per aquest rebuig que em produeix aquest tipus d’educació”. També ha recordat com en aquella època “a les escoles les agressions estaven a l’ordre del dia, i els abusos també.

Nou comentari