Kiko Matamoros: “Makoke em va posar una denúncia i Javier Tudela va anar com a fals testimoni”

Després d’escoltar uns testimonis que han revelat que la seva filla Anita Matamoros i Makoke s’han rigut d’ell i l’han criticat obertament, Kiko Matamoros ha volgut revelar al programa ‘Sálvame’ alguns detalls de la denúncia que li va interposar la seva exdona: “S’enfadarà amb mi molt el meu advocat, però ho explicat”, ha dit a l’inici del programa.

“A mi se’m va interposar una denúncia absolutament absurda i van cridar a dos testimonis”, ha explicat Matamoros, “un va ser el fill de Makoke”, ha afegit. Javier Tudela va haver de contestar a algunes preguntes del seu advocat. En aquesta denúncia Makoke assegura que la seva exparella li va faltar al respecte, que va ser en presència del seu fill, “i que l’he anomenat tres qualificatius”.

“El meu advocat li va preguntar si era veritat el que havia dit la seva mare en la denúncia i ell va dir que sí”, ha relatat el col·laborador del programa de Telecinco, després li va preguntar en quines circumstàncies s’havia produït, “i ell va dir que ho ignorava”, ha afegit. I a continuació li va preguntar si ho havia vist, i aquesta va ser la resposta de Javier Tudela: “No ho he vist, m’ho ha explicat la meva mare”.

“Aquesta és la solidesa del testimoni i de la denúncia, i la sordidesa del que hi ha en aquesta guerra en la que participen tres membres activament”, ha sentenciat Matamoros. No prendrà legals però sí “públiques”, ha assegurat.

Nou comentari