Kiko Matamoros i Makoke s’enfronten a Hisenda: penes de presó i un deute que els pot arruïnar

L'exparella s'ha denunciat mútuament, però segueixen units en una batalla judicial amb l'Agència Tributària

Des que Kiko Matamoros i Makoke se separessin, que els han perseguit els problemes. S’han dit de tot a televisió, però també als jutjats. La parella s’ha denunciat mútuament per haver rebut amenaces de l’altre, el que complica encara més la seva relació. Ara bé, hi ha una cosa que encara els lliga més enllà dels fills que tenen en comú: la demanda conjunta d’Hisenda.

L’Agència Tributària els acusa de fer pagaments en negre i de dissimular els guanys que tenien, el que arrisca el seu futur. De fet, Kiko s’enfronta a una pena de sis anys de presó i Makoke a una de dos. A més a més, podrien perdre les seves propietats en haver de fer front a uns deutes cap al banc i cap a Hisenda molt importants.

Aquest divendres ambdós han testificat, segons explica Informalia, amb unes declaracions que han aprofitat per culpar-se mútuament. Kiko ha assegurat que era ell qui pagava la hipoteca de la casa que compartien a Pozuelo de Alarcón encara que estava a nom de Makoke. Ella, per la seva banda, ha deixat clar que no van ocultar res del que van cobrar.

Makoke i Kiko Matamoros
Makoke i Kiko Matamoros, en una foto d’arxiu / Europa Press

La investigació segueix el seu curs i caldrà esperar per veure quina és la responsabilitat penal de cadascú.

Nou comentari