El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Insults i retrets entre Kiko Matamoros i el fill de la seva exdona: “Aprèn a respectar-me!”
  • CA

Kiko Matamoros i Javier Tudela s’han retrobat a plató després de molt de temps. El col·laborador de Sálvame va tenir molta estima a Javier, el fill de la seva exdona Makoke. Ara, però, les coses han canviat… I han protagonitzat una forta discussió en directe plena d’insults.

Ha passat en el Deluxe, quan Javier ha reconegut que ja no estima el seu expadrastre: “No et desitjo cap mal, però m’és igual el que facis”. Una confessió que feia molt de mal a Kiko: “Em fa pena veure’t perquè vaig viure amb tu des que tenies 4 anys fins que vas fer els 24… Et tenia estima”.

Va ser el divorci de Kiko i Makoke (mare de Javier) el que els va distanciar? “Ens vam distanciar dos anys abans de la nostra separació. Javier, vas començar a faltar-me al respecte. Vas portar la teva xicota a viure a casa meva sense consultar-me. Si fins i tot vau portar un gos!”.

Kiko Matamoros s’enfronta en directe al fill de la seva exdona / Telecinco

Una relació que sembla que no era tan idíl·lica com semblava des de fora. Javier, de fet, ha tret a la llum que va aconsellar a la seva mare que es divorciés de Kiko: “Li vaig dir que se separés de tu molts anys abans perquè em semblava que eres un home que no sap tractar bé”. Era llavors quan Kiko esclatava, davant d’aquest nou atac de l’antic fillastre: “Aprèn a respectar-me! Vas gaudir de tot el que et donava jo durant molt de temps. I el que em fa més pena és que si em faltes a mi al respecte, també ho fas a la teva germana, que és filla meva”, l’escridassava per sorpresa dels presents.

I Javier no callava: “La diferència entre la resta de col·laboradors i tu és que l’única cosa que saps fer és criticar, insultar i menysprear. Sabia que això podia passar i per això li he demanat a la meva mare que no veiés l’entrevista”. Un retrobament molt tens que ha empitjorat encara més l’enfrontament entre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa