Kiko Matamoros, ingressat d’urgència

Kiko Matamoros tenia previst reincorporar-se a ‘Sálvame’ aquest dijous després de la intervenció en la que li van extirpar la vesícula. Però el col·laborador del programa ha avisat a la direcció unes hores abans que no podria assistir.

I és que Kiko Matamoros ha hagut de ser ingressat d’urgència en una clínica de Madrid per uns forts dolors postoperatoris, segons ha fet públic el propi programa. Kiko Hernández ha pogut parlar amb el taxista que l’ha portat fins a l’hospital acompanyat de la seva parella i ha explicat: “Ha hagut de saltar-se els semàfors del dolor que tenia a l’abdomen, Marta li demanava que corregués”.

Minuts després i a les portes de la Clínica El Rosario, Omar Suárez donava l’última hora de l’estat de salut del col·laborador. Ha acudit a aquest centre i no al lloc on el van operar perquè estava més prop del seu domicili i no podia suportar el dolor.

Després d’explorar-lo, sembla que el que pateix el col·laborador de ‘Sálvame’ és una pancreatitis produïda per una complicació de l’operació a la qual es va sotmetre: “Quan el van inflar, no el van netejar bé i la sorreta s’ha desplaçat”. Finalment, Kiko ha estat traslladat al centre on el van intervenir.

Nou comentari